2018. március 5., hétfő

TRND| Lupilu bébiétel márkanagykövet Teszt

Azon szerencsések közé tartozunk akik bekerültek a Lupilu nagykövetek közé. Én a babakozmetikum és bébiételekre jelentkeztem. Utóbbi csapatba kerültünk be. Aminek nagyon örülök, bár a babakozmetikumokat is nagyon szívesen kipróbáltam volna.


Mielőtt a tesztbe belekezdenénk először egy kicsi háttér információ. Nem ismeretlen számunkra a Lupilu márka ugyanis a ruháit nagyon szeretjük, hónapok óta nyúzzuk és csak a nadrágján van kopás amúgy teljesen szuper. Nagyon jó minőségű szuper minőségű ruhák.

"A Lidl a népszerű és megbízható Lupilu termékcsaládot idén kibővítette, hogy a kisgyermekek ápolásához, táplálásához is segítséget nyújtson. Az újonnan bevezetett termékek között találhatunk már többek között pelenkákat, bio babaételeket, nedves törlőkendőket és egyéb babaápolási termékeket."

A csomagban Gyümölcspüré és húsos bébi étel volt megtalálható (389ft Illetve 419Ft áron szerezhető be)

Nem vagyok az az anyuka aki ördögtől valónak tartja a bébiételt, éppen ezért szokott is kapni. Igen a mai napig kap, mivel van mikor olyat főzök amit neki nem szívesen adnék. Így van mikor a bébiételhez nyúlok, nem rendszeresen de néha-néha előfordul. Jól jön ha valahová elmegyünk és hirtelen megéhezne.

Az első amit kipróbáltunk az a gyümölcsös pép volt, Alma-Banán. Mielőtt megkapta volna én is meg kóstoltam és azt kell, hogy mondjam finom. Rolandnak is ízlett nem okozott semmilyen problémát (kiütés, székrekedés, hasmenés) Így egy be is került a pelenkázó táskánkba hátha szükségünk lenne rá.

A húsos bébiételek közül mind a két fajtát nagyon finomra csinálták, bár a mérete nekünk nem elég így ezen egy kicsit javítanák, hogy lehetne ez a 220grammos illetve egy 250-300grammos kiszerelés is. Mivel mi egy étkezésre ha épp nem fogzunk bevágunk ennyit, Bármilyen ételből.

Az ízük állaguk minden terméknek nagyon finom. Remélem még tudunk a márkával együtt dolgozni.

Köszönjük a lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése